Dagens terapipass med PT-Malou

Torsdag och dags för PT-Malou igen. Har saknat henne denna veckan även om jag visste att pass 6 stod på schemat så kom jag upp ur sängen på studs. Detta passet är liksom hemlis-passet eller godbitarnas godbit... Det jag vet är att det är en blandad kompott utav roliga övningar. Och som vanligt levererar PT-Malou som den bästa PT:n hon är!

Idag fick hon även agera terapeut men istället för en soffa så pratade jag mig igenom passet - ja när tungan inte släpade i marken alltså... Vart lite deppig för mina instruktörsdrömmar. Faktiskt har de gått lite i kras de senaste veckorna och nu vart det liksom rock bottom of all offermentalitet när jag värmde upp på crossen. Men efter jag fått nojat färdigt där stackars PT-Malou knappt får en syl in i vädret (varför säger man så egentligen eller är det jag som är snurrig...) och jag kommit ut från duschen så kände jag mig lite starkare.

Men mer om det ikväll nu pratar vi något kuligare. Så vad bidde det idag då? Jo efter uppvärmning både på crossen och med pinnen så blev det först kettlebells. Första gången sedan min utbildning så nu fick jag ju visa upp färdigheterna och försöka tipsa coachen lite om hur det går till :-) Halv och helsvingar med 8, 12 och 16 kilos. För att sedan göra följande med 16 kg utan att sätta ner emellan: 3 helsvingar, utfallsgång med bell mot bröstet, 3 sumo squats med high pull, utfall tillbaka, 4 helsvingar - utfall - 4 sumo - utfall och så sista rundan med 5:or.

Efter det blev det bröstövningar i kabelkross som också är en liten favvis. Och till sist min belöning för good behavior eller nåt... Tabata med ballslams (5 kg) dvs 20 sek jobb, 10 sek vila ggr 8. En riktig pulshöjare och en aggressionsuttömmare där bloggerskan för varje slam tänkte - jag kan! Stretch på det och en dusch så vart denna människan redo för att möta världen :-)

Väldigt tomt på gymmet idag...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

Två bröllop och en viktminskning