En stycke Sumo samt TRX

Tjoho jag känner mig så stark varje morgon på gymmet. Livet är härligt helt enkelt och jag älskar att träna just nu!!! Idag hjälpte bästa PT-Malou mig med att filma olika version utav Sumo Squats Dead Lift High Pull. Ja jag vet namnet är helt galet men denna övning is the shit. Tar hela kroppen och framför allt lår och rumpa. Så ladies börja SSDLHP:a direkt så ska ni se på resultat. Kommer mer om detta i bloggen imorgon.

Dagens pass förutom en massa sumoböjande så bidde det TRX och pilatesbollen. Tycker det är så kul med TRX för det känns så skönt stretchigt i kroppen efteråt. Vet att det är flera som önskat sig lite TRX-tips, övningar videos så det kommer vid något tillfälle. idag blev det bl.a. benböj, utfall, russian twists, rodd i olika varianter. För att avsluta med den där plankan.

Jag vill ju så gärna kunna göra den i TRX:n så det enda som gäller då är att som vanligt öva, öva, öva. Och okej jag är inte där ännu men jag gör framsteg för varje gång vi testar. Idag kom jag upp i alla fall och lyckades håll en stund. Plus att jag testade ett par försök på gåendes också. Det innebär att man ska skifta att ha armbågarna i marken till handflatorna och sedan tillbaks igen. En bit kvar men skam den som ger sig...

Övar på att göra plankan i TRX:en (lite mindre svank tror jag sen så kanske den blir godkänd)


Och på att göra den "gåendes" dvs skifta mellan handflator och armbågar


Plankförsök i TRX i juni detta året så det tar sig...


Men jag är så stolt att jag kan göra vanlig planka på tå så jag måste visa denna också från i juli :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

Två bröllop och en viktminskning