Tjoho skolan igen!

Idag ska jag åter till skolan dvs The Academy och instruktörsutbildningen. Ska bli spännande att lära sig mer om kost :-) I promise to behave för annars kanske jag inte får godkänt på tentan... Ska bli väldigt kul att träffa alla i gruppen igen och jag ser fram emot att lära mig mera. Hoppas ni får en mysig fredag därute!

Kommentarer

  1. Ha en skön fredag, själv, du sköna! Jag skulle precis skriva till dig och föreslå att man som läsare skulle kunna se dina tidigare blogginlägg, för ibland missar jag något och så vill jag läsa det senare. Men det har du så klart redan gjort! Jag tänkte att jag skulle kolla igenom sidan lite noggrannare innan jag föreslog, och så fanns det längst ner. Glad Sofia =).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Puh vilken tur - då är helgen räddad eller resten av året :-) Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Återträff på Aleris