Stålplattan

En del har frågat och jopp ställde mig på den dära stålplattan igår morse (vågen alltså) men har ingen aning om resultat. Det sköts ju utav PT-Malou. Är 4 veckor in på kostschemat och har committat till 12 så jag ska bara köra på. Vill inte veta vikten för den är egentligen irrelevant plus att jag flippar ut åt båda hållen.

Vad jag menar? Jo om det har gott bra så är jag ju "värd" att äta mer gotter och har det gått dåligt kan jag ju lika bra äta för är det ju ändå åt pipsvängen. Och anledningen till att jag ställer mig på stålplattan är för att få reda på fettprocenten som är den vi fokuserar på. Så jag fortsätter 8 veckor till sen får vi se vad som hänt med procenten Helge...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?