I am back!

Först idag som jag inte ser ut och beter mig som en zombie, först idag jag inte känner mig på gränsen till att bli sjuk, först idag som jag kan titta på bellsen hemma och känna en liten lockelse, först idag jag känner att hmm kanske borde plocka undan mina tvättade träningskläder ifrån helgen, först idag som jag känner för att åter igen fixa mat, först idag som träningsvärken inte hindrar mig, först idag jag kan börja gå lite normalt på hälen igen, först idag jag känner att jag inte behöver gå och lägga mig 21, först idag som jag känner åh vilket härligt höstväder och solen skiner, först idag som inte magen SKRIKER (men suget i huvudet är kvar - plocka fram stålviljan Jensen!), först idag jag började fantisera om ett tuffare träningspass (mespasset med PT-Malou igår räknas liksom inte :-))...

Tjoho för första gången sedan Kettlebellsutbildningen så känner mig åter igen bland de levande :-) Kroppen fick nog sig en chock och utmaning men now I am back baby! Så känns det i alla fall och nu ser jag fram emot en mysig helg med maken. För nästa fredag kickar ju nästa utmaning igång. Då är det dags för skolbänken och träningsinstruktörsutbildningen på The Academy startar. Jag hoppas att du också njuter av en solig fredag där du befinner dig! Kram!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

Två bröllop och en viktminskning