Chili och soffan

Njuter av en slapp söndag i soffan för snart sparkar det ju igång igen. Detta är sista helgen som blir relaxad på ett tag. Nästa helg sätter ju min utbildning till träningsinstruktör igång så det kommande 3 helgerna är det tillbaka till skolbänken och böckerna. Efter det en intensiv vecka i gymmet. Så nästa  slappehelg blir den 17-18 november :-)

Idag bidde det chili con carne till lunch. Första gången jag lagat det i mitt liv. Kanske inte min favoriträtt men helt okej. Maken och jag åt det med blandad sallad och kvarg. Mr Jensen vart mycket nöjd med dagens lunch så jag lagade nog en hyfsad chili... Imorgon kväll så ska ytterligare ett recept testas. Nämligen detta: http://www.kostradgivarna.se/2012/10/9623/ Vad har du käkat idag?


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

Två bröllop och en viktminskning