Andra och sista teorihelgen!

Vill inte att det ska ta slut för det är så kul!!! Även om man blir trött av att jobba hela veckan och sedan sitta 3 hela dagar i skolbänken så är det så kul att lära sig mer om kroppen och träning. I fredags var det kost för hela slanten tillsammans med duktiga Sussi Gustafsson. Roligt att jag märkte att mycket av kunskapen från kostrådgivningsutbildningen sitter kvar :-)

Även om jag ibland fick hålla mig för att det inte skulle bli för mycket tyckande om tex sockerberoende, fullkorn och flytande margariner. Också lite komiskt att i salen brevvid så höll Anna Hallén sin kostutbildning. Jättekul att träffa henne igen och en av hennes deltagare var Sockertjocken som kom fram och hälsade. Roligt i bloggvärlden att man inte presenterar sig med sitt riktiga namn utan med bloggnamn...

Resten av helgen har tillbringats med underbara lärare Hasse. Vi har gått igenom andning, hjärtat, cirkulation, konditionsträning, styrketräning, träning för gravida och efter plus seniorträning. Och säkert lite till... Var också kul att inse att dels så var en del repetition för mig sedan i våras plus att jag lärt mig mycket från min träning dvs olika uttryck/begrepp. Ger mig mycket bättre självförtroende att fortsätta på min instruktörsbana och gett mig ny energi att detta är ju det jag tycker är kul. Är fortfarande nojig men nu ser jag i alla fall en liten glimt om hopp :-)

Andas...

Cirkulera...

Hjärtat - vilken fantastisk manick men också scary hur mycket som kan gå fel... 

Det ultimata konditionsträningen som efter 6 veckor blir det sämsta. Inte lätt det där med träning :-) 

Har du en puls? 

Nämen titta!!! Blev helt varm i hela kroppen när jag fick mitt diplom utav Hasse :-) Dock är ju tentan kvar nästa söndag... Därför kommer den kommande veckan bli mycket tentaplugg även här i bloggen. Vem vet kanske du kan lära dig något nytt samtidigt som jag lär mig.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

Två bröllop och en viktminskning