Intressant gymmorgon

Efter helgens skolbänks äventyr så fick gympasset imorse en ny dimension. Jaha där är den tvåhövdade lårmuskel även kallade biceps femoris (ja du har en biceps i låret - coolt va?) och okej där sitter den raka magmuskeln (och nej du kan inte träna bara den nedre delen utav magen...). Okej gör jag en flexion nu eller är det en extension och var sker den då - i höften, knäet, bålen? Eller var det detta som var en lateral flexion? Nä för det vart väl bara huvudet och bålen som kunde göra det eller? Aha detta är en adduktion...

Som ni kanske förstår så snurrar det just nu i lilla knoppen men samtidigt tycker jag det är jätteintressant och kul! Men det blir till att plugga nu de närmaste dagarna fram till den 4:de november då tentan sker. Så fortfarande pirrigt men I love it! Träning är verkligen min nya passion och jag är så glad att jag har denna möjligheten att vidarutbilda mig inom detta. Sen får vi väl se hur det hela slutar och vad jag ska göra med det rent praktiskt. Men detta gör jag bara för min egen skull!

Jaha den tar den muskeln som sitter på den leden och det benet...

Okej var det nu en extension utav knäled? 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass