Jo det gick bra!

Lite bökigt men det gick faktiskt bra att ta med sig hemmagymmet till gymmet :-) Tog en 8 och en 12 kilos kettlebell med mig imorse och fick till ett riktigt bra pass. Kände mig lite utkikad utav de andra gymmarna men körde på. En ung kille stod länge och tittade på mina bells som jag parkerat vid grabbhörna (dvs hantelhörnan) medan jag värmde upp med roddmaskinen. Och han sneglade hela tiden medans jag körde.

Likaså en man som brukar vara där och träna på morgonen med sin fru kom faktiskt fram och frågade lite. Som hur mycket de vägde och varför de var så stora och man kunde köra grupppass etc. Han hade visst köpt en 8:a att ha hemma men den var ju mycket mindre osv. Kul att snickesnacka lite då man annars bara säger god morgon :-) Så detta kommer jag göra igen och nästa vecka får nog TRX följa med... Träningsäventyret fortsätter :-)


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Återträff på Aleris