Omgiven utav kärlek

Idag är jag så tacksam för till exempel maken, familj och mina vänner. Vaknar upp brevvid världens bästa make! Lite snack på crosstrainer med världens bästa peppare Margaretha! Hittat plånbok på gymmet som lämnades in i repan och som nu kommit till rätta! Schyssta kollegor! Myslunch med Rebeca som ger mig en present bara sådär! Och chat med fina Sarah som pratat gott om mig! Snickesnackat lite med mamsen och nu mys med maken i soffan! Jag har det bra helt enkelt som är omgiven med så bra människor och kärlek!!! Tack alla för idag!!!

Svettigt nöjd efter dagens gympass imorse

Rosa fjärilslyktor från bästa Rebeca bara för att hon tänkte på mig när hon såg dem - tack! 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass