Redo för skolan

Okej jag tror jag är redo för dag två i skolan. Duschad, klädd och ögonen är på, äter äggfrukost och dricker mitt te med kokosfett nu, packat mellis och träningskläder och snart bär det av till Malmö. Igår vart det mycket om skeletten och början utav muskellära. Idag blir det mer muskler :-)

Fast det är teoridelen så ska tydligen träningskläder med idag. Inte mig emot för det är lite svårt för svansen att sitta hela dagarna. Däremot är jag lite orolig för träningspasset... Vi ska köra Functional Moves men inte på ett traditionellt sätt. Vi kommer inte få instruktioner a la benböj eller armhävning. Nonono det blir flexion av axelled, extension av höftleden och lateral rotation av huvudet. Wish me luck...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Varför är jag öppen med min Gastric Bypass?

Jag är tillbaka...

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness