JAG ÄR HUNGRIG!!!

I helgen gick det väldigt bra att sköta mat. Åt bra hotellfrukost och struntade i muffins, wienerbröd och allt annat mumsigt där fanns. Tack vare Helenas lunchtips åt jag kanonlunch med god thaimat båda dagarna. Mellis på nötter och banan gick strålande. På lördagkvällen valde jag efterrätt och i söndagskväll på Arlanda blev det smågodis dvs mina 2 val den veckan gick galant. Men nu...

I måndags flippade jag ut och käkade kanelbullar (jo jag firade den där jäklabulldagen några dagar för sent) och det blev pizza till middag. För trött för att laga mat och inget i frysen lockade. Okej tänkte jag då får det bli valen denna veckan. Igår åter på banan och skötte mig prickfritt men jisses vad magen kurrade. Och idag så ser jag bara bullar, godis och choklad framför mig - kan inte tänka klart utan fantiserar bara om socker, socker, socker!!!

Vet att det är kroppen som skriker efter energi efter helgens äventyr men fasiken vad det är svårt då att stå emot frestelser. Precis som vanligt när jag varit på träningsäventyr så går det bra under tiden men sedan slår MEGAHUNGERN till och jag faller som ett korthus. Vad gjorde jag precis? Jo jag messade maken och typ mellan raderna skriker efter hjälp (han har lärt sig nu hur han ska svara på mina kryptiska frågor :-) ). Vad jag  vill ha är att någon annan bekräftar att jag är värd att äta struntet men innerst inne vill ju jag att han ska säga tänk nu efter en gång till...

Nu fick jag detta svaret: "Hungrig = ät MAT! Även om det blir lite onyttig sådan. Inte en påse bullar... puss" Han är klok den där maken... Så nu slutar denna frun drömma om Marabou och går ner till fikarummet och fixar sin mellis. Efter det blir det lite jobb till sedan måste jag se till att få mat i magen om det så bara är en korv med bröd så att jag kan motstå kakhyllorna när jag ska handla. Snälla skicka styrkepepp i era tankar att jag inte faller dit. Rapport kommer senare...

Kommentarer

 1. Skickar härmed styrkepepp!! Gör en handlingslista - följ den som om det hängde på liv och död. Koncentrera dig på att hitta sakerna i boktavsordning, så kanske du lurar hjärnan lite. Pepp-pepp-pepp! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK Sofia! Japp bra plan plus att maken kommer följa med så inga snedsteg kan göras. Tack än en gång - behöver verkligen allt pepp! Kram

   Radera
 2. Du kloka kvinna, plocka nu bort den där "tjejen" som sitter på din axel och försöker fresta dig, visa henne vem som bestämmer. Jag tror på dig, och vet att du kan detta. / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt Margaretha - jag bestämmer!!! TACK! Kram

   Radera
 3. Ta en kopp te med kokosfett i, skapar sereronin
  Så att du blir nöjd!
  Hls
  Jessica d

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va bra du e Jessica!!! Tack det ska jag göra. Och du jag är ledsen för den 29 - jag får ersätta biljetten och bjuda på lunch PLUS skriva upp det i kalendern för bövelen... Kram

   Radera
 4. Det här är så galet jobbigt, det där jädra suget!!! OCH gud vad mysigt det är att moffa nu när det är mörkt och kallt. Det är som att man vill äta för att kunna gå i ide. Dont do it, eller om du gör det så ta något litet med mycket sött, mörk choklad? LCHF-snickers? Pepp pepp pepp men jag vet hur svårt det är!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det också - vädret pårverkar en mycket dvs blåsigt, regn, ruggigt och mörkt. Då vill man bara sitta i soffan och äta, äta, äta... Tack så mycket för peppet!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

Två bröllop och en viktminskning