Är du figurstolt?

Känner mig lite kluven och stressad just nu. Är faktiskt mer nöjd med min kropp idag än för ett år sedan så det går framåt. Men vad som inte går framåt är min kost. Har helt snöat in på socker och äter typ allt jag kommer över (tro mig allt och det räcker inte med en av något...). Sen sköter jag liksom frukost, mellis etc. Orkar inte ens ha dåligt samvete men rädslan gnager längst inne. Jensen nu barkar det åt fel håll, kläderna stramar igen kring magen, nu kommer du gå upp allt igen, innan året slut väger du över 100 kilo igen och sen ska du gå ner allt igen och du vet hur svårt det är...

Men just nu har jag ingen motivation och jag har liksom inte ens ursäkter på lut - jag är bara trött. Men det som maler i huvudet är: kanske inte så konstigt efter årets alla utmaningar plus att förkylningen står i farstun, tentastress river i kroppen och knoppen, det är mörkt och alla andra fikar hela tiden och myser (ser ju inget annat på fejjan känns det som)... Så visst finns ursäkterna där men jag orkar inte bry mig.

Men fasiken jag vill ju inte sockerfrossa året ut för att börja i januari med typ 10 kilo plus (joho denna går upp snabbt pga denna kroppens historik) samtidigt så är det faktiskt enklare då för då håller ju alla andra igen. Men va fasiken jag som brukar mala på med att det finns inga ursäkter att inte börja idag och nej rör inte socker det är gift. Sånt kallas dubbelmoral fru bloggerska men jag vill i alla fall vara rak och ärlig med att varje dag är ingen dans på rosor.

Frestelser överallt och just nu har jag zero motståndskraft. Inte vet jag. Behövde bara "erkänna min synder" och börja jobba upp motivationen igen. Men är ändå stolt över att jag mer och mer accepterar min figur så under tiden jag letar efter min motivation läs denna artikeln vetja: http://www.aftonbladet.se/wellness/article15613142.ab

Kommentarer

  1. Åh vad jag känner igen mig. Jag har ätit lchf sen i maj. Det har funkat jätte bra, jag har gått ner 17 kilo och börjat träna. Men sista veckan har jag inte tränat, tallat på barnens hallowen godis och nu vill bara ha mer, usch det är hemskt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tyvärr är det så himla enkelt att äta strunt men så svårt att inte göra det. Heja oss!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass