Nu är det snart dags!

Imorgon kväll åker jag upp till storstan dvs Stockholm för en 2-dagars utbildning i Kettlebellsteknik. Utbildningen genomförs utav Spartan så det ska bli kul att träffa en del utav de jag träffade i augusti. Ska också bli kul att träffa Helena och Betty igen som vart med på Motala-helgen. Plus att få träffa Linda i verkligheten för vi har bara facebookat hittills. Vi ska hålla till på ConCor CrossFit som ska bli spännande att se om skåningen hittar till...

Är som sagt inte nervös att jag inte ska klara helgen. Det står ju faktiskt att inga förkunskaper krävs och jag är ju ingen stranger inför bellsen. Men man kan ju ändå bli lite osäker och nojig. Som jaha är det inte coolt i kettlebellsvärlden att använda handskar och hur ska då mina händer fixa det? Eller platta skor alt barfota ska användas - nähä det fixar inte min vänsterhäl just nu är man då the odd one out? Och hittar jag bra lunchalternativ så jag kan sköta min kost? Vill ju inte balla ur nu när jag har sån bra groove men Helena har lovat att stötta så det är jag tacksam för.

Känner ändå mig ovanlig lugn inför detta träningsäventyret. Har kanske fått in lite vana samt självförtroende att jag kan fixa sådan här träningshelger. Men tänk ändå att detta är det första stora steget mot mitt stora mål nästa år. Pirrigt, spännande, osäkert, roligt, utmanade och samtidigt jäkligt härligt!!! Vem kunde tro det för några år sedan när denna soffpotatisen tyckte att träning var att sträcka sig efter fjärrkontrollen eller chipsskålen...

Kommentarer

 1. Lycka till med utbildningen! Har bara testat kettlebells helt kort för rätt längesedan men jag tyckte det var kul. Är så imponerad av ditt driv och vill bara heja på i största allmänhet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Lotta! Ha en bra helg!

   Radera
 2. LYCKA TILL! Du klarar detta också, precis som du klarar allt annat du bestämt dig för. Visa dem här också att du är en vinnare / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh bästa Margaretha - tack så jättemycket!!! I will :-) Ha en mysig helg! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?