Lindas fredagstips

Förra veckan efterlyste min träningskompis Linda tips på olika träningsövningar. Hon hade bl.a. kikat lite Crossfit WODs men blivit lite avskräck när hon sett vilka vikter etc som "man ska" använda. Därför efterlyste hon fredagstips på övningar som hon och vi andra kan köra som är effektiva, roliga, tuffa eller bara så himla bra.

Då kommenterade jag direkt med att min favvis är Sumo Squats Dead Lift High Pull och idag är det hennes första fredagstips. Kul att hon nappade och att jag fick äran att tipsa med en övning. Tack Linda! Därför filmade PT-Malou och jag igår morse olika varianter på övningen och här kan du läsa om min favorit och se resultatet: http://blogg.loppi.se/linda/2012/10/19/fredagstraning-tinas-favorit/

Så kör nu lite SSDLHPs medan jag sitter i skolbänken och lär mig om kroppen...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass

Hur många burpees?