Årets julklappar

Detta året gjorde vi det vi har pratat om i många år. Slutade ge julklapp bara för sakens skull för man köper ju ändå det man vill ha under året. De enda vi har köpt julklappar till i år är gudbarnen samt makens yngsta brorsdotter. Maken och jag bestämde också att vi bara skulle ge varandra något litet bara för att få något överraskningspaket :-) Jag köpte bl.a. olika typer av lakrits på Ahlgrens konfektyr - alltid en hit med maken! Precis lagom med klappar och inga oönskade paket som ändå inte används.

Önskade mig bara en riktig sak - en ny äggkokare för den tidigare har använts flitigt varje vecka och började bli sunkig. Fin va?

Fick en rattmuff bara för jag brukar klaga på att bilratten alltid är kall... 

Maken vet hur frugan ska bli nöjd... Blingbling skal and the wife is happy :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass