Flera föreläsningar utav mig!

För cirka en månad sedan tog jag mod till mig och kontaktade Anna vars blogg jag följt länge. Anna arbetar även som gruppträningsansvarig på Time Sport Club och är en av dem Olof på Spartan tipsade mig om när jag bloggade om min dröm. Det var faktiskt också på Time Sport Club i Kävlinge jag testade kettlebells för första gången i mitt liv. Och en av anledningarna till att jag valde PT-Malou som PT var ju för att jag skulle få lov att hålla på med the bells igen. Och tänk 11 månader senare ska jag bli instruktör - galet om man tänker på det egentligen :-)

Anledningen till att jag kontaktade Anna var att be om hjälp för att förverkliga min dröm - att föreläsa om min hälsoresa samt att bli instruktör. Och för två veckor sedan träffades vi på gymmet i Kävlinge. Jag tyckte vi genast kom överens och hade mycket att prata om. Väldigt trevlig tjej tänkte jag! Och vet ni vad? Det pirrar i magen utav förväntan och nervositet samtidigt som jag är sprudlande glad. Jag ska nämligen göra två föreläsningar i januari på Time Sport Club.

En den 17/1 i Kävlinge och en den 24/1 i Löddeköpinge. Det kommer vara öppna föreläsningar dvs inte enbart för gymmets medlemmar. Så nu måste ni komma och heja på mig i publiken - lova det!!!! Så fort jag har mer information så hamnar det i bloggen men boka redan nu dessa datum! Och kanske så ska jag även få instruera på Time Sport Club till våren - i kettlebells och i TRX (efter min utbildning).... Yikes drömmar kan bli verklighet om du jobbar hårt för att uppnå dem!!!

Kommentarer

 1. Åhh det låter fantastiskt! Du är modig och tuff!
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Grymt bra av dig Tina GRATTIS den här belöningen för ditt slit är DU VÄRD!! Kommer vara med dig i mina tankar!! Go GIRL!!

  SvaraRadera
 3. ÄNTLIGEN - detta har jag väntat på. Jag kommer, det skall bli så roligt och intressant att lyssna på dig / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack vare dig Margaretha som jag tog tag i det hela :-) Åh skönt att ha dig i publiken för jag kommer vara mycket nervös! Kram

   Radera
 4. Ser framemot dina föreläsningar! Det kommer att gå jättebra! Jag lovar att du kommer inspirera massor med din story!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så jättemycket Anna! Åh tack för förtroendet!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass