Lite fler julebilder

Bjuder på lite fler bilder från julafton. Framför allt matbilder :-) Det mesta hade vi beställt från Grand Deli (allt förutom vörtbröd, grovt bröd, revben och juleosten). Allt utom rostbiffen var jättegott. Biffen var liksom smaklös men det var inte det andra. Och lite snålt med ägg för en sådan som mig men å andra sidan har jag alltid kokta ägg i kylen. Så vi gick inte hungriga från bordet precis... Vi skickade hem en massa mat med mamsen och sambo plus att idag har vi käkat rester. Gott, gott, gott och Grand Deli levererar igen. Nu funderar vi på deras nyårsmeny.

Bordet är dukat

Jag och mamsen (jag = lite lagom uppklädd i förkläde...)

Ost, smör, surdegsbröd, vörtbröd och grovt bröd 

Julskinka och rostbiff 

Korv 

Sill, ägg och lax Revben a la Tina 

Min tallrik 

Prinskorv, köttbullar, brun kål och Janssons 

Ris a la malta och saftsås 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass