Lottas pepparmintsfudge

Min finaste Lotta kom förbi igår med pepparmintsfudge som hon lagat själv. Lotta är värsta bak- och pysselexperten och hon brukar fresta mig med sina bakverk på facebook. Då ger jag igen med träningsuppdateringar så är vi på samma nivå liksom :-) I veckan uppdaterade hon med sina senaste verk och som vanligt blev jag frestad. Så frestad att jag la in en beställning till grannminglet på söndag.

Och igår kom hon med leveransen. Snacka om kundservice :-) Ovanpå de fina rutorna låg en muffinsform med smakprov. Om vi säger så är den formen är numera tom för maken och jag har nallat... Mumsigt, mumsigt och mera mumsigt men nu får vi spara resten till på söndag. Tack underbara Lotta för gotterna och nästa lunch is on me!

Inte LCHF om man säger så men ack så gott :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass