Finslipar det sista!

Jisses vad skönt det var att vara tillbaka på gymmet idag. Två heldagar i soffan sätter sina spår :-) Idag testkörde jag träningspasset inför morgonens födelsedagsträning. Tur vart väl det för nu kunde jag finslipa det hela. Kommer bli ett kuligt men tufft pass som jag hoppas deltagarna kommer att gilla.  Och det kan anpassas till var och en efter vad man kan - bra där tycker jag. Så nu ska jag ladda ner de sista låtarna från Spotify och "renskriva" övningarna.

Idag har också värsta tårtan hämtats från Patisseriet. Firar man 40 år så ska man ju fira ordentligt. Rosa bubblor ligger på kylning och bilen har packats med glas, tallrikar, stegen och kettlebells. Jag har nog inte sett fram emot ett fölsekalas så här mycket på flera år :-) Tycker det ska bli så kul och helt rätt sätt att fira sin dag!!!

Bloggen följer med på äventyret, mamsen med sambo och svärisarna vill titta på spektaklet och maken har laddat kameran. Han kommer vara förste fixare på plats imorgon. Ta foton, servera bubblor och tårta. Detta blir liksom min födelsedagspresent från honom plus 2½ dagar på spa med värsta lyxbehandlingarna. Bästa maken i världen!!!

Testing, testing...

Hmm får nog renskriva lappen

Kolla in denna tårtan!!!

Kommentarer

 1. Jag som inte tränat på över en vecka, och som dessutom inte annars är spec. vältränad heller..../ Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Margaretha jag har sett dig i gymmet och du är stark. Du kommer fixa detta och var och en tar det i sin takt och utifrån sina förutsättningar. Ser verkligen fram emot att träffa dig imorgon! Kram

   Radera
 2. Åhhh, vad avis jag blir, varför ska jag jobba :(
  Ni kommer få ett kanon bra pass, hoppas jag får möjlighet att köra ett med dig snart!!!
  Ha det bäst på både StudioS och spahelgen!!!
  KRAMMMM
  Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja se vad du missar :-) Vi får köra passet själva en dag! Tack så mycket Rebeca och ha en mysig helg själv så ses vi på nyår!!! Kram

   Radera
 3. åh du..som jag längtar..ska bli så himla kul att få vara med om detta...kram susanne

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass