Tårtan är beställd!

Om en vecka smäller det! Denna bloggerska fyller 40 - tjoho!!! Jag inleder dagen med födelsedagsträning på Studio S med en del träningssugna vänner och fortsätter på spa i Båstad. Vet att inte alla som läser bloggen är så intresserad utav detta men vissa av er som ska delta kan jag antingen nå via bloggen eller facebook så jag lägger ut det på båda ställen. But here we go with några praktiska detaljer...

Vi samlas vid 9-tiden och träningspasset kör igång 09.15. Ledtråd till träningspasset är: 2012. Ha bekväma kläder du trivs i och skor som funkar för dig. Det kommer bli hyfsat tufft men var och en deltar utifrån sina förutsättningar inkluderat denna :-) Vi håller på cirka en timme och efteråt blir det Valrhona Hallon tårta och rosa bubblor. Vi har tillgång till omklädningsrum med dusch och bastu.

Pågatåg från Malmö avgår 08.53 och anländer till Hjärup 09.02. Följ perrongen tills ni ser en cykelbana och trappa, följ cykelbanan in på en väg mellan två små vita hus, gå rakt fram längs med vägen (på höger sida ligger några hus sedan den röda muren in till Jakriborg), genom stängslet och rakt framför dig tvärsöver parkeringen ligger en stor byggnad där finns Studio S i högra "hörnet".

Pågatåg från Lund avgår 08.52 och anländer till Hjärup 08.55. Gå över till andra sidan spåren genom tunneln, gå upp för trappan, gå rakt fram längs med vägen (på höger sida ligger några hus sedan den röda muren in till Jakriborg), genom stängslet och rakt framför dig tvärsöver parkeringen ligger en stor byggnad där finns Studio S i högra "hörnet".

Kör du - enklast att söka på Eniro och Tösavägen 20. OBS! Presenter undanbedes. Jag vill bara göra en kul grej på en dag som råkar vara min födelsedag. No need att ta med något för den sakens skull utan jag är bara glad att ni vill träna med mig!

Några frågor på det? Och fortfarande gäller att om man inte bor i närheten så kan man ju fira min födelsedag på hemmaplan med ett träningspass och ha mig i tankarna :-)

Kommentarer

 1. Hade såååå gärna kommit men är i dalarna och firar jul. Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Tina
  Känner ju inte dig alls, men det känns som om jag känner dig..beror väl på att jag läser bloggen...
  Hade funderingar på att vara med på ditt födesedagspass..men pga lite olika skador här och där..vet jag minsann inte..vad är det för pass du tänkt dig?
  kram susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Susanne! Du är så välkommen och vi kommer alla delta på vår egna villkor. Jag kan inte heller utföra alla övningar jag har valt att ta med men jag vill öva! Så kom och var med Susanne på ditt sätt - huvudsaken är att vi göra något och har kul!!! Kram

   Radera
 3. hej
  så kul..då kommer jag...ses då..kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass