Varför ska det vara så svårt?

Känns som det var bara en veckan sedan denna skröt om hur bra det gick med kosten... Två julmingel och en förkylning som aldrig bryter ut så är scenariot helt annorlunda. &%¤# varför ska det vara så förbaskat svårt att sköta kosten? Jag vet ju vad jag ska göra för att må bra. Och ändå så faller jag dit på överblivna bullar eller Veckans skryt tårta eller vad som. Blä!

Men nu slutar denna hänga läpp och inser att december är ingen lätt månad att hålla igen på sockret. Måste nog typ vara den svåraste på året! Mörkt och man vill bara mysa, massa frestelser överallt - på jobb, hemma och i affären, och är man då lite ömklig så faller man än lättare. Jajaja jag fortsätter så gott jag kan och så blir det lättare efter nyår för då "bantar" ju alla liksom :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass