Just nu gäller fokus!

Under december har det varit tufft med maten för mig. För många tillställning i det egna hemmet med frestelser innan, under och efter. Frestelser på jobb och på kalas m.m. Visst ska man kunna "unna sig" gotter men fasiken inte flera gånger om dagen och utav saker man egentligen inte tycker om. Som tex torra lussebullar, bottenskrapet i Aladdin-asken eller skumma tomtar som jag tycker är just skumma på alla sätt och vis. Och på det dricka en massa julmust för PET-flaskorna står ju öppnade och det är ju synd om det ska förfaras...

Jaha så det är okej att kilo efter kilo läggs på min kropp istället? Plus att jag inte kunnat träna som jag brukar under de två första veckorna pga småkrasslighet. Och när jag inte känner mig 100 så slarvar jag ännu mer. Varför ska det vara så förbaskat svårt att sköta kosten? Varför är det så svårt att motstå sockermonstret? Men efter i lördags fick jag nog och maken också. Vi rensade ut hemmet på allt öppnat och annat som frestar. Skit samma att det är onödigt att slänga men det är fan så mycket mer onödigt att må dåligt och bli fläskigare för varje dag som går.

Nu är det tillbaka på banan som gäller asap! Inte vänta till januari eller en måndag eller att motivationen ska infinna sig. Igår skötte jag mig exemplariskt trots födelsekalas. Jag var och körde kettlebells på Forum i Malmö med träningskompisen Nina. Matintaget sköttes och veckans frukostar och mellisar förberedes. Idag har det hittills gått bra även om jag just nu är grymt sötsugen. Men jag tänker fan inte ge mig - jag ska fixa detta, jag ska nå mina träningsmål, en vacker dag ska jag väga under 80 som jag drömmer om. Livet är en bergochdal-bana men du väljer hur du hanterar den och hur djupa de där dalarna blir!!!

Igår såg det ut så här och samma gäller ikväll då jag ska besöka Time Sport Club

Kycklingsallad från Redfellas igår och idag blev det från Grand Deli (fisksoppan får vänta till ikväll)

Kommentarer

 1. Bra där! Vi ger aldrig upp! Kram på dig1

  SvaraRadera
 2. Trevligt att träffa dig idag :) ses på onsdag på kettelbells passet skall bli skoj att träna lite tillsammans med dig.. och angående blogg inlägget .. ja jag känner så väl igen mig. Jag fick nog i lördags efter min attack fredag kväll. Och har nu skött mig super fint i två dagar vi kan Tina och det är bättre att ta tag i det nu inte vänta... bra jobbat Tina nu kör vi.. kram Cee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detsamma! Hoppas det går bra med maten och att du får en mysig jul! Heja oss!!! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass