Jag är en Blissambassadör!

I onsdags skulle jag ha träffat en kvinna vid namn Cecilia men då vi både kändes oss krassliga har vi flyttat fram vår date. Dock har jag hämtat ut en spännande låda på Posten igår. Cecilia har nämligen i sann entreprenörsanda startat företaget Blending Bliss som du kan läsa om här: http://www.blendingbliss.com/ . Cecilias mixer är "ett unikt sortiment av bakmixer inom lågkolhydrat/glutenfri bakning". Och jag har fått äran att bli en Blissambassadör så nu ska här bakas och ätas. Bloggen följer med på äventyret!


Denna planerar jag att testa till grannminglet på söndag 

Maken älskar nötter och bröd så han blir min förste testare för denna 

Den här tänkte jag ta hand om själv... 

Maken igen men jag är också nyfiken

Och mest nyfiken är jag på denna! Hoppas, hoppas, hoppas den är god för detta är kvällens meny! Återkommer inom kort :-)

Kommentarer

 1. När ska jag komma som provsmakare? ;)
  Ser super gott ut!!!! Spännande och höra vad fam Jensen tycker.

  Kram Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamen det kan vi ju fixa. Pizzan finns i kylen och pepparkakan kan levereras på söndag. Bröd nästa helg :-) So far so good! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass