Dagens lucka - 24 dec

Sista luckan i årets julkalender... Hur tycker ni det har gått? Helt ärligt själv så har det gått sisådär. Mest pga en förkylning som inte riktigt brytit ut och för många frestelser som jag fallit för :-( Jaja det stryker vi ett streck över nu. Idag är glädjens dag. Njut av dagen med dina nära och kära och går inte det gör dagens till det bästa du kan på det sättet du väljer att fira. Men innan vi myser till Kalle så tycker jag att vi pressar in lite tomteträning... Jag utmanar dig att träna med tomteluva och mailar, facebooka, twittra en bild till mig!!! Kom igen nu vi avslutar med luvan på topp :-)

Kommentarer

 1. Svar
  1. God jul på dig Suzan! Hoppas Frank mår bättre! Kram

   Radera
 2. Hejja :-). Själv så glömde jag luvan fast att den låg på hallbordet :-(. Men det var några som hade på sig. Till och med instruktören hade en som blinkade God Jul :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen glömde du :-) Jaja så kan det går :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass