Så glad!!!

Min svanskota och min söndertrampade vänsterhäl har ju ställt till det för mig när det gäller viss träning. Sedan i somras har det varit svårt med konditionsträning a la löpning, crosstrainer, aerobics, zumba, rask promenad pga hälen. Men på senaste tiden så har svansen samarbetat mer och mer och idag vart det dags... Jag körde ett spinning-pass för typ första gången på 1 ½ år. Och det gick!!!

Inget ont i svansen mer än att rumpan är sadelöm :-) Hälen är ju utanför trampan så det kändes inget. Det som kändes däremot var fötterna som domnade och ömmade pga att jag inte har riktiga skor dvs för mjuka plus att kroppen är ju inte van vid detta nu. Fast vet ni vad som vart riktigt häftigt? Det var att orken och kondisen var där som inte fanns förra gången. Nu var det liksom inte min lungkapacitet eller min brist på ork och muskler som ställde till det för mig - så coolt!!!

Tack bästa Linn för ett suveränt pass!

Kommentarer

 1. Du är duktigt. Spinning.... och jag kommer inte överens / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om jag så mycket kommer överens med spinningen som att jag känner jag behöver konditionsträning. Speciellt min rumpa gillar inte spinning :-) Kram

   Radera
 2. Grymt! Jag var också på spinning idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var faktiskt det! Great minds think alike :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass