En sammanfattning utav 2012!

Sista dagen på ett fantastiskt 2012. Det har både varit upp och ner men jag väljer att se det som bästa året någonsin. Jag har åstadkommit makalösa träningsprestationer om jag får säga det själv, jag har lärt känna underbara människor som jag anser vara kära vänner och jag klarade 4 tuffa månader av kostplugg i början på året. Det som har gått mindre bra är min viktminskning för det har ju gått åt andra hållet och jobbmässigt har det varit ett tuff år.

Det sistnämnda bloggas det ju inte så mycket om eftersom bloggen har en annan inriktning men jag känner mig lugnare inför 2013 så nu lämnar jag det bakom mig. Vad det gäller den obefintliga viktminskning så är jag mindre lugn. Eller snarare jag är orolig över mitt ätarbeteende och har insett att jag behöver hjälp. Men mera om det de kommande dagarna för detta kommer bli 2013´s tema och målsättning.

Hur ska jag då sammanfatta 2012? Oj tänkte jag när jag började skriva detta - hur ska det gå till för det har ju hänt så mycket. Men nu kör vi...

Sammanfattningsvis så har 2012 varit träningsåret i mitt liv vad det gäller personliga framsteg. Jag är mer stolt än någonsin och tillfreds med livet men vikten och ätarbeteendet gotta go. Och det märker man också när man läser igenom blogginlägg under 2012. Det går hit och det går dit men jag avslutar detta året 10 kilo tyngre än föregående. Tror detta beskriver mitt beteende allra bäst: http://www.butterflytina.com/2012/12/det-har-ar-jag-just-nu.html :-(

Avslutar med att tacka för all peppning under 2012 och önskar er ett gott avslut!!! 2013 kommer bli ännu bättre eller hur? Kram på er och fira på bästa sätt!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass