Dagens lucka - 1 dec

Då vart det dags för vår hälsosamma julkalender! From idag och fram till julafton kör vi en hälsosam utmaning per dag. Bakom dagens lucka gömmer sig: idag ska vi träna en timme valfritt. Kan vara ett gruppass, eget pass hemma eller på gymmet alternativt en rask promenad. You decide men det ska genomföras. Rapportera tillbaka i bloggen när dagens utmaning är utförd.

Kommentarer

 1. Jag är på...! Har också en med samma tema :-) KUL Tina. Rapporterar efter slutförd träning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja va kul Jessie! Japp jag har kört min timme - väntar på din :-) Heja oss!

   Radera
  2. Min timme blev 70 minuters spinning! Ser framemot morgondagens uppgift :)

   Radera
  3. Tjoho Anna! Gårdagens lucka var hyfsad lugn men idag sparkar vi igång igen :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass