Var rädda om varandra!

Började dagen med att dystert konstaterat att det däringa lucköppnandet har gått sisådär. Skyller visserligen på temporär sjuksituation men ändå. Jag är fortfarande 50 burpees back, har inte riktigt provat något nytt och den där optimala kostdagen igår gick ju åt skogen. Gick bra fram till kl 14 när jag i ren tristess över hemmavarandet tryckte i mig Veckans Skryt tårta samt lussebullar som blivit över. Tur Aladdin-asken till söndag är inplastad och maken gömt de skumma tomtarna annars vet i tusan hur det hade slutat...

Men vet ni vad? Allt det där är ju i det stora hela helt irrelevant och små petitesser i livet. Ja så what liksom?!? Jag kan väl göra allt det där en annan dag och jag tänker inte gråta över en tårtbit som slank ner. Det jag där emot är ledsen över är när vänner i ens närhet inte mår bra - största kramen till er! Det är då som saker och ting ställs på sin spets. Varför är vi aldrig nöjda och glad över det vi har utan bara jagar mer? Är det inte kilon på vågen så är det materiellt - grannen har ju alltid det finare eller hur?

Nä nu sätter jag ner foten! Jag tänker from idag inte gnälla över uteblivna träningspass, godsaker som jag väljer att trycka i mig, dum häl eller svans, noja över gråa strån, osamarbetsvillig våg eller tajta kläder eller vad det nu kan vara just den dagen! För vet ni vad? Jag är frisk, jag har världens bästa make, underbara vänner, bor i ett fint hus, har ett jobb och en lön, jag kan göra burpees när jag vill och har en stark kropp.

Så nu rycker vi upp oss; är nöjda med våra volanger på kroppen, våga vägra tajta trosor, pussar på våra anhöriga, ringer det där samtalet till en gammal vän, kramar någon extra hårt, ler mot en främmande människa och bort med negativ energi. För denna dagen får vi inte åter och då gäller det att leva den på bästa möjliga sätt! Du väljer själv hur du tar tillvara på den och hur nöjd du känner dig - ingen annan... Var rädda om varandra där ute!!!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass