Stoppa pressarna!!!

Uppvärmning på dagens PT-pass bestod av lite boxning, utfall, gående planka (inga problem nu så PT-Malou sa det blir fler reps nästa gång...) och knäböj både med och utan pilatesboll. Vad det gäller utfall och knäböj så övar jag nu på djupet dvs att komma djupare och djupare. Och det tar sig... Sedan var det dags för skivstången. Vet inte riktigt vad jag hade på (PT-Malou ansvarar ju för sånt) men det kändes tungt att göra 15 rep knäböj så djupt som möjligt, vila ca 45 sekunder och sedan upprepa 5 gånger. Puh!

Efter det över på marklyft. Skulle göra 10 - 8 - 6 - 4 - 2 rep med ökande vikt. Den sista tvåan gjordes med 70 kilo och tror jag började på 50 kilo. Konstigt nog kommer man in i en bubbla så de första 10 är så himla tungt fast vikten är lättare medan sedan så är man in the zone och bara gör. Lite längre vila emellan och tanken var att efter marklyft köra bänkpress men det är ju så kul med marklyften att jag bad om att få fortsätta. Ville sätta rekord! Fast kroppen hade varit tung som bly när jag vaknade (har ju varit en tuff träningsvecka) så helt plötsligt kände jag mig JÄTTESTARK!

Tjoho det bidde 80 kilo som personbästa!!! Började med 75 kilo men mera mera mera :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass