Titta vad jag har!

Min blogg är ju inte värsta kändisbloggen där jag dagligen får erbjudande till höger och vänster eller saker hemskickade. Fast under denna hösten så har det börjat trilla in en del mail och förfrågningar. I de allra flesta fallen har jag tackat nej för jag anser att jag måste kunna stå för produkten, det måste passa in i bloggen och det ska kännas rätt för mig helt enkelt.

Till exempel blev jag bjuden till Friskis & Svettis träningsdag uppe i Stockholm i början på november. Den hade jag jättegärna deltagit i men det var samtidigt som min träningsutbildning. Medans att testa drycker, skriva om klockor eller länka till märkliga kosttillskott känns inte alls lockande. När jag för en tid sedan blev kontaktad utav Andmotion så visste jag först inte vad det var för ett företag. Men efter att ha kollat in deras sajt och hittat massa spännande produkter så kändes detta som en rätt matchning. Kolla själv här: http://andmotion.se/

Jag fick erbjudandet utav dem att testa en produkt och eftersom jag har skrivit upp en medicinboll på önskelistan redan så blev det win-win liksom. Häromdagen hämtade jag ut lådan på Posten och i den låg en fin 5 kilos medicinboll från Casall. För er som följt bloggen en tid vet ju att när jag "skött mig" under ett pass med PT-Malou så får jag göra ball slams med boll som belöning. I love it och är så glad nu att jag har en egen. Tack Andmotion!

Det finns massa andra övningar att göra tex russian twist med boll, olika kast tex gör jag sidokast med PT-Malou. Du kan hitta fler övningar här: http://www.styrkeprogrammet.se/ovningsarkiv/?muscle_group%5B%5D=alla&category%5B%5D=medicinboll&level%5B%5D=alla&page=1 Vad är din bästa övning med medicinboll? By the way jag tycker detta räknas som min fjärde lucka dvs gårdagens för det är ju en sprillans ny boll :-)Visst pryder den sin plats i hemmagymmet?

En video på mig när jag kör ball slams för ca 7 månader sedan

PS! För att du som läsare ska veta när jag har blivit erbjuden att testa något så kommer jag skriva taggen "samarbete" i inlägget så är vi tydliga med varandra.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass