God Jul från spinningcykeln!

Har en slags hatkärlek till spinning. Varje minut får jag peppa mig själv att fortsätta, rumpan ömmar, hålfötter krampar och låren är tunga. Men jag älskar känslan efteråt. Man svettas som tusan och blir härligt trött. Idag genomfördes passet som utlovat med tomteluvan. Vi kan väl säga såhär att jag var typ ensam om det men man får väl bjuda lite på sig själv :-)

Fast nu laddar denna för att fixa det sista med maten. Inte så betungande för vi har beställt det mesta från Grand Deli. Men revbenen ska ut ur ugnen och jag ska baka om en saffranskaka. Blev en katastrof igår så jag gör ett nytt försök idag. Wish me luck! Ha nu en riktigt mysig julafton därute!!! 

Hmm cykeln och jag är inte riktigt kompisar

Jajamensan tomteluvan vart på hela passet. Kliade som tusan men vad gör man inte när man öppnar luckor.. 

Lika röd i ansiktet som luvan och tröjan efteråt :-) 

 Men efter en dusch och lite smink så ser jag ju hyfsad ut...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass