Fortsätt till huvudinnehåll

Glömde...

...att ta bloggfoto från första prova-på kettlebellpasset som jag körde igår med några modiga deltagare på Studio S. Stort tack till Torkild, Emelie, Magdalena och Sarah - ni vart grymma och jag hoppas ni kommer tillbaka :-) Kändes jättekul att köra och jag tyckte det gick bra. Lite saker att slipa på samt fick inte igång headsetet trots receptionshjälp så hoppas det går bättre på söndag. Men väldigt kul var det och de kära deltagarna gav jättebra feedback som jag verkligen uppskattade!

Det bästa med the bells är ju att inget pass kommer bli det andra likt. Jag kan byta ut övningar, göra svårighetsgraden tuffare, lägga till mellanövningar, ändra musiken och tex köra tema (varför inte hårdrockstema eller mellotema liksom...) och jag kan anpassa passet till deltagarna. Ser det tröttsamt ut och tekniken börjar sina då dra jag ner antalet reps och tvärtom. Tror att detta är något som deltagarna kommer att gilla dvs att de känner igen sig i grundövningarna men det finns alltid en twist :-) Plus att du får verkligen jobba hårt och förhoppningsvis får ett kvitto på det hårda arbetet.

På söndag kör jag 14.45 så vill du testa då hojta till. Kommer köra samma pass igen för att slipa på detaljerna. Men nu är det dags för årets första PT-Malou pass och tror att det är TRX på schemat. Kuligt värre ju!

Kommentarer

 1. Bra jobbat! Hade gärna kommit på söndag men kör egen klass! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Suzan! Ja vi får hitta till varandras klasser snart! Kram

   Radera
 2. Jättegin blogg, Tina!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Jenny och detsamma!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Kassar, matlagning och stålplattor!

Jag är nu inne på min fjärde vecka med Viktväktarna och jag är väldigt positivt överraskad. Självklart är den stora boosten att stålplattan visar på viktminskning. Hittills 3,6 kg ner och imorgon är det dags för nästa invägning. Följ mig på Instagram så får du ta del av resultatet :-) Men jag vågar liksom inte hoppas på något resultat eller ha några förväntningar. Känner dock hur kroppen förändras och blir mindre här och där. Hoppas bara jag har styrkan och motivationen att fortsätta om ett bakslag skulle komma.

Men jag har bestämt med mig själv att jag fortsätter denna vägen hela abonnemangstiden dvs till november oavsett. För det kommer gå upp och ner och detta kommer ta tid. Påminn mig om detta när jag surar över uteblivna resultat... Jag får även jobba mycket med hjärnspökena att jo det går att äta så mycket mat om du gör bra val och samtidigt gå ner i vikt. Men det är en tankevurpa för mig och något jag får påminna mig själv om flera gånger per dag.

Fast å andra sidan är ju det j…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…