Fortsätt till huvudinnehåll

Glömde...

...att ta bloggfoto från första prova-på kettlebellpasset som jag körde igår med några modiga deltagare på Studio S. Stort tack till Torkild, Emelie, Magdalena och Sarah - ni vart grymma och jag hoppas ni kommer tillbaka :-) Kändes jättekul att köra och jag tyckte det gick bra. Lite saker att slipa på samt fick inte igång headsetet trots receptionshjälp så hoppas det går bättre på söndag. Men väldigt kul var det och de kära deltagarna gav jättebra feedback som jag verkligen uppskattade!

Det bästa med the bells är ju att inget pass kommer bli det andra likt. Jag kan byta ut övningar, göra svårighetsgraden tuffare, lägga till mellanövningar, ändra musiken och tex köra tema (varför inte hårdrockstema eller mellotema liksom...) och jag kan anpassa passet till deltagarna. Ser det tröttsamt ut och tekniken börjar sina då dra jag ner antalet reps och tvärtom. Tror att detta är något som deltagarna kommer att gilla dvs att de känner igen sig i grundövningarna men det finns alltid en twist :-) Plus att du får verkligen jobba hårt och förhoppningsvis får ett kvitto på det hårda arbetet.

På söndag kör jag 14.45 så vill du testa då hojta till. Kommer köra samma pass igen för att slipa på detaljerna. Men nu är det dags för årets första PT-Malou pass och tror att det är TRX på schemat. Kuligt värre ju!

Kommentarer

 1. Bra jobbat! Hade gärna kommit på söndag men kör egen klass! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Suzan! Ja vi får hitta till varandras klasser snart! Kram

   Radera
 2. Svar
  1. Tack så mycket Jenny och detsamma!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…

Nu är jag sur!

Ja min kropp is amazing men just nu är jag lite sur på den... Kämpar som en galning med att träna, jaga steg, sova bra, äta bra, undvika socker. dricka morgonshots med gurkmeja och jag vet inte allt. Nähä men då visar vågjäveln bara på massa plus och andra i hushållet (nämner inga namn men vi är ju bara två då det är han som jag delar säng med...) får minus trots pizza och ingen träning.

SUCK säger jag! Och nä kom inte med skit i vågen eller du som tränar så mycket borde kunna unna dig eller whatever. Nä det är bara denna kroppen som är helt fantastisk på att lägga på sig kilon och behålla dem. Jag är som en kackerlacka och kommer överleva alla den dag Armageddon comes to town. Och då kommer denna...


PS! Fast igår bröt jag ihop fullständigt och tryckte i mig en massa kakor. Jo för det hjälper ju fru Jensen det hjälper jättemycket. NOT! Idag back on track!

I will own the beach!

Igår när jag "bara skulle" till Synsam för att justera mina glasögon så jag faktiskt ser på höger öga också så råkade jag go a little crazy. Hade först en tanke att hitta en ny bikinitopp för oftast det som är lättast för mig att hitta än den där underbrallan. Och jag måste ha en topp med lite mellanrum mellan tuttarna dvs så lite tyg som möjligt för annars får jag bara värmeutslag som kliar något fruktansvärt. Nog om mina krämpor och kroppens egenheter och över till shoppingen...

Gick först in på Change som ligger precis bredvid Synsam. Har aldrig varit därinne tidigare för att haft känslan att det inte finns något som passar denna kroppen ändå. Men hittade något att prova och då var det som något flög i mig. Blev så jävla trött på min inställning att nä jag vill inte prova för det kommer aldrig passa. Eller jag ska köpa en riktigt fin bikini när jag nått min målvikt eller när jag gått ner x antal kilo eller nästa sommar minsann när jag är i min livs form ska jag köpa. Och …