Iväg till Itrim

Med lite pirr i magen ska jag nu iväg till Itrim och träffa min hälsocoach Linnea. Träffade ju henne lite snabbt förra veckan men idag är det dags för alla tester, analyser och första pratet så att säga. Efter det ska jag testa deras cirkelträning. Är typ 30 minuter pulshöjande pass så tänkte det kan vara rätt lagom idag. Var också ute och samlade steg under lunchen. Och sedan är det också dags för första gruppträffen (varannan måndag kl 18.00 ska vi deltagare i min grupp träffas). Spännande och wish me luck!

Kommentarer

 1. Vi ses där! Jag flexar ut snart och ska köra min första egna tärning där. Passar på före gruppträffen. Fast kom på att jag glömt handduk. Får bli kattvätt på toa innan mötet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gjorde vi ju :-) Äsch du luktade inte :-) Kram

   Radera
 2. Det kommer att gå alldeles lysande! Själv drar jag i gång med Itrim igen efter min lilla semesterresa nu i januari!

  Kram
  Joanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för ditt pepp Joanna! Jamen då kör vi på sen!!! Kram

   Radera
 3. Spännande! hoppas att det var ett bra möte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var det! Jodå men lite "kritisk" är jag men tänkte skriva mer om det i veckan.

   Radera
 4. Kommer du fortsätta äta LCHF eller går du över till Itrims shaker och barer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Katja! Tänkte skriva mer om mitt Itrim-äventyr i veckan men jo jag kommer köra måltidsersättningar för att sedan äta lågkolydratskost/LCHF./Tina

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass