Kommande föreläsningar!!!

Hej kära bloggläsare!

Jag heter Tina Jensen och är en fd icketränande sockerjunkie. De senaste 5 åren har jag jobbat hårt med att förändra detta. Tidigare var min passion i livet godis, kakor, läsk, ostbågar, skräpmat i alla dess former, choklad, efterrätter och träningen bestod utav att sträcka sig efter fjärrkontrollen. Så har egentligen hela mitt liv sett ut för jag var den första att skolka från gympan i skolan och har alltid smygknarkat socker :-)

Dock fick jag nog i slutet på 2007 när vågen visade 117 kilo till mina korta 162 cm. Jag hade värk i hela kroppen, eksem och kunde i princip inte röra mig - bara att gå upp för en trappa var en utmaning. Jag bestämde mig att så här kan jag bara inte fortsätta. Jag vill ju leva livet!!!

Kommer aldrig glöm mitt första träningspass första veckan i januari 2008 (jo för man börjar ju alltid då eller hur?). Övningen bestod utav att lägga mig ner på golvet och resa mig igen. Tro mig det var en rejäl utmaning och jag var helt slut efter det passet. Min hälsoresa under dessa åren har gått hit och dit men jag vägrar att ge upp. Jag ska ha kontrollen över mitt liv och min kropp. Jag vill kunna göra det jag vill och det är inte min kroppsform som ska hindra mig.

Min nya passion i livet är hälsa och träning. Till exempel under förra året utbildade jag mig till kostrådgivare, träningsinstruktör samt kettlebellsinstruktör. Jag utmanade mig själv att börja springa och slutförde mitt livs första "springande mil". Jag har satt diverse träningsrekord med min underbara PT-Malou och testat på en massa träningsformer. En del har jag älskat och del pratar vi inte mera om... Och nej jag är inte i mål ännu. Jag måste fortsätta att kämpa med min vikt och mitt sockerberoende men vet du vad? Det är värt det för nu lever jag livet och sitter inte i soffan och ser det går förbi.

Den 17 januari och den 24 januari ska jag hålla två öppna föreläsningar om min hälsoresa och min nya passion för träning. Kanske känner du att du behöver en kick för att komma igång eller kanske du känner någon i din närhet? Eller du kanske har följt min blogg ett tag och bara vill se vad det är för en filuren bakom skärmen? Eller så kanske du känner mig i verkliga livet och vill stötta en nervös bloggerska?

Oavsett så hade det varit jättekul att se dig i publiken! Den 17 januari är det på Time Sport Club i Kävlinge kl 18.30 och den 24 januari i Löddeköpinge (samma gymkedja och tid). Föreläsningen kostar inget och du anmäler dig per telefon (Kävlinge 046-731993 och  Löddeköpinge 046-712010). Du kan läsa mer här: http://www.timesportclub.se/?id=4032

Kommentarer

  1. Det är ju för långt bort!! Kom hit till Stockholm:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha inga problem arrangerar du det hela så kommer jag :-)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass