Laddar inför nästa instruktörspass

Just nu sitter jag framför TV:n och käkar gröt. Plus laddar mentalt inför nästa instruktörspass. Idag är det på Time Sport Club som jag ska få ett gäng tjejer att svettas. Det är mina ABC-vänninor som jag tror jag bloggat om tidigare. Vi träffas ju typ en gång i kvartalet och testar något nytt. Har ju blivit brottning, rugby, vandring - ja jag vet inte allt.

Idag var önskemålet ett kettlebellspass med mig och det behöver man ju inte fråga efter två gånger. I love it och älskar att få utmana andra och se dem växa när de sätter den där svingen eller knäböjet eller vad det nu är. När de helt rödmosiga och svettiga sprudlar av glädje efter ett pass. Att de fixat det och hur nöjda de är med sig själv. Jag vill verkligen förmedla träning till alla oavsett förutsätningar. Alla ska kunna vara med på mina pass och känna denna glädjekänslan!!!

Dagens pass och lite överraskningar som jag behåller för mig själv :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass