Tjoho va kul!!!

Sitter hemma i soffan. Svarar på jobbmail och fixar lite inför kommande möten nästa vecka. Men måste bara tjoa lite om passet som jag precis körde på TetraPak. Lill-Bettan (japp min bil alltså) var fullpackad med TRX, medicinboll, stege och en massa kettlebells. Tur jag fick bärhjälp till gympasalen för annars vet jag inte hur det skulle slutat.

Idag blev det ett liknande pass som födelsedagspasset vilket ju var beställningen :-) Men jag hade gjort vissa ändringar och uppdaterat med lite ny musik. Blev 10 station som vi körde aktivt på i en minut med 30 sekunders vila/byte. Uppvärmning, instruktioner, 2 varv med olika övningar och lite stretch sen vart en timme slut. Och deltagarna också :-)

Mycket fokus på styrka i detta passet men det fiffiga med cirkelpass liksom kettlebellsen är ju att man kan variera i all oändlighet. De verkade mycket glad efteråt. Kanske för att det äntligen var över men alla ville att jag skulle komma tillbaka. Hoppas de menade det för jag tyckte det var jättekul och hade gärna gjort om det!!! Håll tummarna för mig att det blir så!!!

Dagens övningar om du vill testa själv

Kommentarer

 1. Det var super roligt Tina, hoppas jag får möjlighet att köra detta fler gånger med Er!
  KRAM Rebeca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack vad kul att höra vännen!!! Ha det gott! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass