Dagens kettlebellspass

Vi blev 9 tappra tjejer på dagens kettlebellspass. Och det såg ut som alla tog ut sig till max medan vi hade kul. Eller det kanske vart mest jag som hade kul :-) Men efter en timme vart vi i alla fall svettiga och tog en välbehövlig fruktstund i sofforna på Time Sport Club. Tjejerna överraskade mig med ett fint presentkort på Stadium. Åh så glad jag blev - tack alla!!!

Mysstund i sofforna

Mitt fina kort 

Kommentarer

 1. Nej det var inte bara du som hade kul! Du är en fantastiskt person och härlig instruktör :))) Heja dig fina Tina!!! ;)
  //Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va kul att höra Carina!!! Tack så jättemycket!!! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass