Kväll F!

Nu börjar det pirra lite i magen för ikväll är det ju Kväll F dvs föreläsningsdags! Kl 18.30 ska jag alltså stå och prata om mig själv på Time Sport Club i Kävlinge. Känner mig välförberedd men det är ju en annan sak när man väl står där... Tydligen är det en hel del som bokat plats som jag kanske har några i publiken :-) Rapporterar sedan om hur det gick och hoppas jag kan få någon att ta lite bilder för det hade varit kul att posta här i bloggen. Wish me luck!

Kommentarer

  1. TACK för en utmärkt bra föreläsning. Proffsigt gjord och proffsigt framförd. Mycket inressant / Kram M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack så jättemycket Margaretha - det betyder väldigt mycket för mig! Hälsa maken! Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass