Jag är stolt!

Jodå jag överlevde går kvällen men det har varit fullt upp på jobb idag. Jag känner mig väldigt stolt över min föreläsning igår. Även om det alltid finns saker att slipa på och man efteråt tänkte lite - varför uttryckte jag mig så... Men nej jag är jättenöjd och stolt över att jag vågade hoppa. Är trots allt en väldigt utelämnade föreläsning om mig och det är inte alltid så lätt :-)

Det var cirka 25 personer som lyssnade på mig i en timme. Så jag hoppas att någon blev lite inspirerade alternativt mera nyfikna på mig och vill följa min resa. Stort tack till Time Sport Club i Kävlinge för möjligheten och ytterligare tack till Margaretha med maken, PT-Malou, Carina och Anna som satt i publiken och stöttade! Nästa vecka kör vi i Löddeköpinge i fall du är intresserad!


Kommentarer

 1. Hej. Jag var på din föreläsning igår och den var verkligen inspirerande. Vi fick många bra tips. Bekräftelse på att vi gör rätt och att vi ska fortsätta med att prova på nya pass, även de som vi inte vågat innan. Jag kommer att följa din blogg och hör gärna på dig igen för att få lite mer motivation som man ibland behöver.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad glad jag blir av din kommentar - stort tack!!! Ja ge inte upp utan våga prova!!! Och man får sånt självförtroende utav att bara våga oavsett om det gick strålande eller inte :-) Kul att du vill följa mig och jag kanske får göra en uppföljning i del 2 på föreläsningen :-) Ha det gott och lycka till!!!

   Radera
 2. Tack för att du kom och delade med dig! Till nästa torsdag ska jag ha koll på förlängningsladdarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jag som ska tacka för möjligheten att utmana mig själv Anna! Jamen det löste ju sig galant med sladdarna! Ha det gott!

   Radera
 3. Åhh, jag önskar verkligen att du skulle kunna komma till Västerås och föreläsa - jag skulle vara en självskriven gäst - du är otroligt inspirerande och jag känner igen mig själv i väldigt mycket. Supermodigt att våga - var stolt!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha du får väl bjuda in mig så kommer jag! Tack så jättemycket! Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass