Finslipar på första kettlebellspasset

Efter en långsovmorgon sitter jag nu i soffan och finslipar på första kettlebellspasset. Flyttar runt övningar, lägger till och dra ifrån, sparar på vissa godbitar och myser lite för mig själv helt enkelt. Nästa steg är att hitta musik som kan passa. Det får ju inte gå för fort eller för långsamt samt gäller att variera musiken så att det passar så många som möjligt. Kommer bli ett hyfsat tufft pass men med enkla övningar så att man som ny kommer in i det där med the bells. Vill ju inte försvåra för mycket i början men ändå ge alla en utmaning :-)

Gäller även att tänka på hur jag vill uppfattas som instruktör och jag har kommit fram till följande: jag vill att mina pass ska vara utmanade. Du ska gå därifrån svettig, hög på endorfiner och känna dig lyckligt nöjd med dig själv. Jag vill förmedla träningsglädje dvs att det är kul att träna och utmana sig själv dvs slappna av, bjud på dig själv och skratta. En annan sak som är viktig för mig (antagligen på grund utav min bakgrund) är att alla ska kunna vara med oavsett tidigare erfarenhet och förutsättningar, rörlighet/styrka och kroppsstorlek. Mina pass ska vara för de mest vältränad och de som precis börjat ta sig mod till att börja träna. För alla kan!!!

Om allt går som det ska så ska jag testköra det imorgon kl 15.00 och på söndag eftermiddag kl 14.15 på Studio S. Bor du i närheten och vill vara med så bara hojta till. Blir ju lite mjukis-pass efter som jag ska ta tid på olika övningar, gå igenom teknikprat och testa headset. Men är du nyfiken så passa på att vara med! Hoppas vi ses!

Så här ser kettlebellsen ut som finns på Studio S

Kommentarer

 1. Åh, vad kul! Önskar så att jag kunde vara med! Och du, om du passerar Sälen nångång så säj till mig så får du gästspela på min anläggning :-)
  Kör hårt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det hade varit kul att ha med dig. Du man vet aldrig :-) I will och ha det gott!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass