Vad händer 2013?

Ja vem vet vad som ska hända detta året? Allt kan ju hända men jag tror starkt på att jag själv kan styra en hel del genom valen jag gör och vilka mål jag sätter upp. Träning var ju verkligen huvudtema för 2012 och så kommer det fortsätta. Dock måste jag lägga större fokus på att min vikt, min kost och mitt matbeteende. Jag har insett att jag behöver extern hjälp och har ett viktigt möte imorgon. Mer om det då.

Men vad är då mina val och mål för 2013? Jo i huvudsak är de:
 • Viktminskning/Matbeteende
 • Föreläsare/Instruktör
 • Ha kul med Träningen

Haha what´s new liksom :-) Det förstnämnda blir mitt huvudmål. Detta året ska jag under 78-kilosstrecket men framför allt måste jag reda ut mitt beteende kring mat eller snarare socker. Kommer som skrivet mer om detta de närmaste dagarna. Under januari ska jag hålla tre föreläsningar (9, 17, 24 januari) om min hälsoresa och träning. Jättekul utmaning och en bra start på året för att hålla den egna motivationen uppe. Dock är ett större mål att den 13 januari gör jag officiell premiär som träningsinstruktör - närmare specifikt i kettlebells.

Andra kuliga och utmanade saker som redan är inbokade är: Gerdahallens inspriationsdag och Blogger Boot Camp i mars, TRX-utbildning första helgen i april och Kettlebellscertifieringen i början på maj. Senare under året kommer jag även delta i två utbildningar hos Spartan - Bulgarian bags och Mixed. För att påminna mig själv om mina prestationer kommer jag ju använda mig utav burken. Slutligen ska denna bloggerska ta 100 kilo i marklyft, 50 kilo i bänkpress och få till perfekta knäböj med ass to the grass innan året är slut. Jag hoppas du vill följa med på resan...

Är du redo för 2013? Har du gjort dina val och satt upp dina mål?

Kommentarer

 1. Wow vilka mål! Jag önskar dig all lycka till. Du skriver så beskrivande och bra att det är en fröjd och läsa dina planer och mål.

  Ha det så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Camilla! Nu kör vi eller hur?

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass