Filar på kettlebellspasset

På söndag är det ju officiell premiär för mitt första kettlebellspass som instruktör men känns inte riktigt så. Jag har ju redan kört 3 stycken prova-på pass och det fjärde väntar imorgon. Detta är så himla kul och jag är så glad över möjligheten! Fatta att denna bloggerskan är instruktör...

Tänk att passen är fullbokade direkt och det prova-på passet som vi la till igår eftermiddag blev fullbokat på några timmar trots utökade antal platser. Hoppas det håller i sig så det inte bara är nyårslöften och nyfikenhet utan att deltagarna fastnar för det och tycker det är en kul och givande träningsform. Och att de gillar mig som instruktör för sånt är viktigt när man väljer pass - i alla fall för mig när jag väljer.

Just nu har jag valt ut de sista övningarna inför passet på söndag. Det blev en bra mix mellan standardövningar som man bör kunna tex sving och med lite kuligheter att utmana sig med. Och medan jag skriver detta går Spotify på fullt ös. Viktigt med musiken för att få energi tycker jag. Jag har ju full frihet att köra med vilken musik jag vill - tjoho! Söndagens musiktema är Beach 2013 och det är den enda ledtråden ni får :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass