Hemmaträning?

Är inte riktigt min styrka om vi säger så. Maken är jätteduktig och tränar hemma 2-3 morgnar innan jobb i veckan. Imorse genomföre jag typ mitt andra hemmapass någonsin... Även solen har sina fläckar :-) Det bidde 30 minuter på nya crosstrainern och 10 minuter rörlighetsträning med min pinne och gummiband för axlarna. Så skön start på morgon i hemmets lugna vrå. Kanske borde göra om det...

Vi har nämligen investerat i en ny crosstrainer då den gamla vart lite risig. Vilken skillnad på den nya även om den trilskas lite elektroniskt. Så just nu får vi köra utan några program eller nivåskillnader i väntan på leverantörens svar på vad som kan vara fel. Typiskt att man får ett måndagsex men den är ändå mycket bättre att crossa med.

Imorse var också Annika Sjöö med på Nyhetsmorgon och tipsade om hemmaträning http://bloggar.aftonbladet.se/shapeup/2013/01/16/hemmatraning-i-tv-4-nyhetsmorgon/ och igår på Go'kväll så tipsade Sofia Åhman om träning med Spartans kuliga redskap. Bland annat equalizer, gummiband och sand bagen. JAG VILL HA!!! Kolla här cirka 26 minuter in i klippet http://www.svtplay.se/video/949838/15-1-18-15 Emellan visas också ett avsnitt om boot camp i Portugal. Hmm även om jag önskar mig en sand bag så hatar jag sand så de övningarna hade inte varit för fru Jensen inte...

Tränar du hemma? Och har du några redskap som du använder?

Vår lilla hörna i vardagsrummet. Crossen utan display just nu men maken jobbar på det.

Massa kuligheter som jag borde använda oftare...

Kommentarer

 1. Jag har testat hantlar och yogamatta med Jillian Michaels dvd, sååå braaa!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det kanon med hemmaträning - jag måste bara få in rutinen!

   Radera
 2. Tinas GYM - mycket imponerande / Kram M.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe tack men jag måste ju använda det också! Kram

   Radera
 3. Små gulliga hantlar har idag hämtats hem från sonens skola dit jag tidigare hade låat ut dem. Nu ska det bli armar :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass