Oväntad kväll...

Fick ett samtal på lunchen som förändrar kvällsplanerna lite dvs från soffhäng till gymhäng så jag klagar inte :-) Det är tydligen tjejkväll på Burlövs badet ikväll och gymintroduktion står på schemat. Gissa vem som ska hålla i den? Nämen jo det är ju jag... Så kul men lite pirrigt. Har ju inte varit i det gymmet på evigheters evighet så får nog vara där lite tidigare och smygträna. Det är Nordic Gyms maskiner jag ska visa upp och det gör jag med glädje. Är ju ändå deras annonsflicka... Wish me luck!

Kommentarer

 1. Fixar du, juh!! Galant, dessutom =)

  Kram!
  S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sofia! Jag tror jag gjorde det :-) Kram

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass