Liten paus...

Denna bloggerskan ska ju hålla en liten föreläsning imorgon och som vanligt kör jag just in time metoden...

Därför kan ni väl roa er själva lite ikväll tex läsa senaste Mat & Hälsa så lovar jag att berätta allt om Itrim-äventyren på torsdag

Kommentarer

  1. Lycka till med föreläsningen. Jag ser framemot att lyssna nästa vecka. Behövs det någon anmälan? / Kram M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så jättemycket! Och jag ser fram emot att ha någon i publiken jag känner igen!!! Har kollat med Time Sport och de ska lägga upp det på hemsidan men man ska tydligen anmäla sig hit - "på respektive center (Kävlinge 046-731993 Lödde 046-712010)". Ha det gott! Kram Tina

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass