Så mycket bättre

Gårdagens gruppträff vart mycket bättre än den förra. Och tydligen var inte jag den enda som var mindre nöjd med den första. Igår var vi nu de 11 som ska ingå i gruppen så nu kan vi börja lära känna varandra. Jag känner ju redan Camilla, min vän X och igår fick jag några nya namn - Jessica, Tomas och Alice (tror jag det var :-) ).

Det kändes mycket mer givande och att det kan bli en bra supportgrupp av människor. Också nyttigt med de olika övningarna och de tips och förtroende vi hann förmedla till varandra. Så nu känner jag mig mycket lugnare och ser mer fram emot dessa träffar dvs att de faktiskt kan tillföra något till processen. Skönt!

Kommentarer

 1. Hej Tina! Det glädjer mig att det kändes bättre med gruppträffen den här gången :) Grattis till resultatet också! Försöket kommentera igår, men datorn bråkade ;)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Jenny! Ja det var stor skillnad så det kan nog bli riktigt bra känns det som. Tack! Ha det gott! Kram

   Radera
 2. Det glädjer mig att det kändes bättre den här gången! Grattis till resultatet också förstås! Försökte kommentera igår, men datorn bråkade ;I)
  Kram Jenny

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass