Titta så fint!

Igår så var det ju dags för min första föreläsning eller föredrag. Det var för ett gäng härliga damer i alla åldrar som tog emot mig med öppna armar. Kände mig välkommen direkt och inte ett dugg nervös. Efter att middagen avnjutits så var det min tur. Detta var ju i ett mer intimt format så att säga dvs som att vara på tjejmiddag och du har någon som håller ett föredrag för att sedan fortsätta diskussionen kring bordet. Jättekul var det! Jag tror att damerna uppskattade det hela och fick lite inspiration på vägen.

Du kanske också vill att jag kommer på din tjejmiddag och pratar om min hälsoresa eller som bloggläsare Susanne att jag kör ett roligt och utmanande träningspass a la min födelsedagsträning innan det är dags för middagen? I så fall tveka inte att kontakta mig för det är något jag väldigt gärna gör. Är ju kul för mig liksom :-)

Titta vilket fint halsband från Baglady jag fick som tack!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass