Lite mycket nu

Ikväll så är det dags för det andra föredraget på Time Sport Club men denna gången i Löddeköpinge. Ska bli jättekul men även lite pirrigt. Dock är det pirrigare i magen inför fredag... Då ska jag köra ett cirkelpass på Tetra Pak i Lund för kompisen Sarah och hennes kollegor. Typ som födelsedagsträningen är önskemålet och nu är det upp till mig att leverera :-) Spännande och utmanade!!!

På lördag är det sen dags för ABC-tjejerna. Då ska jag hålla ett kettlebellspass för dem på Time Sport Club. De flesta är helt nybörjare så det gäller att anpassa passet samtidigt som där är vissa deltagare som är väldigt på :-) Även om det blir en del jobb för mig att fixa ihopa passen med optimala övningar, fixa utrustning och musik så är det något jag älskar att göra. Och på söndag är det nästa ordinarie kettlebellspass.

Har tom fått två nya förfrågningar om föredrag och träningspass för tjejträffar/middag. Så kul tycker jag det är!!! Vill du att jag ska komma till din arbetsplats eller till din tjejträff för att tex prata om min hälsoresa och dela med mig utav mina tips alternativt köra ett träningspass med kuliga redskap och mycket glädje? Tveka inte att maila mig på: butterflytina (at) hotmail.se

Kommentarer

  1. Detta är bara början Tina på din fantastiska resa. Jag visste att du skulle göra succé! / Kram M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi får väl se hur det slutar :-) Kram

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass