Nämen...

Hade fått en lite förvarning via telefon häromdagen men trodde kanske inte riktigt att det skulle vara detta formatet... Jojomensan då vart man annonsflicka igen :-) Första gången denna bilden användes var ju i november 2011 så det är ett tag sedan. Det kan du läsa om här: http://www.butterflytina.com/2011/11/voila.html

Denna gången är jag poster child för Studio S nyöppnade gym i Staffanstorp. En helsida i den lokala tidningen minsann. Och jag som trodde det skulle vara en lite annons gömd någonstans - tjii fick jag :-) En kul grej men kommer nog aldrig vänja mig vid att se mig själv på bild i en tidning och att någon vill använda mig som förebild för att locka folk till ett gym.Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass